Vajon leigazolt-e a híres RTL sztár a TV2-höz?

Vajon leigazolt-e a híres RTL sztár a TV2-höz?

A színész nemrég nem túl hízelgő nyilatkozatot tett Andy Vajna csatornájáról, az Index szerint mégis elvállata a Sztárban sztár zsűrizését.

 

Stohl András mellesleg az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, de korábban is a Való Világ és a Survivor műsorvezetője volt, és szerepelt a Szombat esti láz című táncos műsorban is, valamint vezette az RTL Reggelijét és a Csillag születik című tehetségkutatót is. Egyszóval eléggé RTL-es arcnak mondható.

A Sztárban sztár szeptember 10-én kezdi az évadát, a zsűritagok közül Majka és Liptai Claudia személye már ismert, azt nem tudni, Bereczki Zoltán visszatér-e, de azt igen, hogy Hajós András úgy döntött, mégsem megy el a tévéhez. Az Index szerint Stohl András a napokban bólintott rá a TV2 ajánlatára.

Mint írtuk, nemrég Stohl elég pikírten nyilatkozott a NER-ről és Andy Vajna tévéjéről.

„Elvileg az van, hogy te egy színész vagy, vagy egy műsorvezető vagy, és amivel megbíznak, az nem feltétlenül politikai irányultságú. Viszont ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt. A hírműsorok meglehetősen határozott vonalat képviselnek. Na, akkor mi van, mit tesz a színész vagy a műsorvezető? (…) Bevallom, nem tudom, hogyan döntenék.”

Forrás:

http://hvg.hu/kultura/20170904_Stohl_Andras_lehet_Hajos_Andras_helyett_a_TV2_vetelkedojeben