google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Tudd meg, hogy vajon miben vagy a legkülönlegesebb

Te tudod, miben vagy különleges?

Kos

Igazán érdekes és némiképp követhetetlen érvekkel érvelsz csütörtökön. Mintha ma egész nap hétmérföldes csizmával haladnának a gondolataid, és senki sem képes utolérni téged. Ne lepődj meg, ha nem mindenki érti a tervedet, és ne lepődj meg akkor sem, ha nem mindenki támogat téged, hiszen nem látják át.

Bika

Keresel valakit, akire felnézhetsz, aki a példaképed lesz, akit követhetsz, akinek az életedre vonatkozó tanácsait megfogadhatod? Jó hírem van, ez a valaki közelebb van hozzád, mint gondolnád. Ez a valaki te magad vagy. Nem kell másokat követned, hiszen követheted önmagadat. Követheted a saját belső hangodat, a saját vágyaidat, és megvalósíthatod a saját életedet.

Ikrek

Elfeledkeztél egy ígéretedről, vagy egyszerűen csak nem csináltál meg egy feladatot. Semmi baj, ma még minden pótolható. De ehhez az kell, hogy lassan, türelmesen és nyugodtan gondold át, mit is kell pótolnod, mit csináltál meg eddig, és hol tartasz most. Ha nyugodtan és lassan cselekszel, biztos lehetsz a sikerben csütörtökön.

Rák

Valaki tudni véli, hogy mi fog veled történni, de tényleg igaza van? Vajon ő tényleg egy tehetséges jós, vagy csak egyszerűen tippelget? Nem kell valóra váltanod mások jóslatait, és nem kell komolyan venned semmilyen „jóslatot”. A jövő még meg sem született, még változtathatsz rajta. Ezt ne felejtsd el.

Oroszlán

Nem szívesen hallod ezt, de ideje egy kicsit komolyabban is foglalkoznod a testeddel, az egészségeddel, az életmódoddal, a sportolással. Tulajdonképpen hetek óta tologatod magad előtt azt a tervet, hogy végre elkezdesz egy új mozgásformát. Eljött az ideje, hogy valóra váltsd a tervedet!

Szűz

Valaki jóval mérgesebb rád, mint gondolnád. Valaki mérges rád, ami nem jelenti azt, hogy jogos a haragja, vagy tényleg megbántottad őt. Ha van elég bátorsága, és ha valóban kezelni szeretné a haragját, ma eléd áll, és elmondja, mi bántja. Neked csak annyi a dolgod, hogy őrizd meg a kedvességedet!

Mérleg

Az öltözködésed mindig a hangulatodat fejezi ki, vagy egyszerűen csak azt kapod magadra, ami a kezed ügyébe kerül? Érdemes lenne újra úgy játszanod az öltözékeddel, mint kamaszkorodban, amikor pontosan tudtad, hogyan akarod kifejezni az egyéniségedet a megjelenéseddel. A divat olyan játék, amellyel érdemes játszanod.

Skorpió

Szükséged van egy szakértőre, akire rábízhatod azokat a dolgokat, amelyekben te nem vagy olyan jó. Tudod, nem az a feladat, hogy polihisztorrá válj. Az a dolgod itt a földön, hogy azzal foglalkozz, amit szeretsz és amihez értesz. Minden mást pedig bízz azokra, akik azokkal a dolgokkal foglalkoznak szívesen, amelyekkel te nem.

Nyilas

Sokkal nagyobb hatásod van a környezetedre, mint gondolnád. Sokkal többen figyelik, mit teszel, és hogyan teszed azt, mint gondoltad volna. Ma tegyél mindent őszinte meggyőződésből. És ma csinálj mindent úgy, mintha azt akarnád bizonyítani, te vagy a legalkalmasabb erre a feladatra.

Bak

Próbáld a lehető legegyszerűbben, és a lehető legrövidebben kifejezni magadat csütörtökön. Ez azért is jó, mert így sokkal kevesebb félreértésre adsz okot. Tudod, amikor túlmagyarázod a dolgokat, sokkal könnyebb félreérteni, mint ha röviden és lényegre törően beszélnél. Ma csak annyit mondj, amennyit muszáj.

Vízöntő

Sokkal érzékenyebb vagy a stresszre és a nyomásra, mint más napokon, ezért érdemes a lehető legnyugodtabb és legbékésebb környezetet megteremtened magad körül. Ehhez az is kell, hogy lehalkítsd a zajforrásokat, és a csendet hallgasd a túl hangos zenék helyett. Eleinte talán furcsa a csend, de hamarosan észreveszed, milyen megnyugtató.

Halak

Azt hiszed, a végére értél egy feladatnak, befejezted, és nincs vele több dolgod. Ma mégis kiderülhet, megfeledkeztél valamiről, meg kell még tenned valamit, újra elő kell venned, vagy egyenesen elölről kell kezdened. Nyugalom, ma minden jobban sikerül, amit nem elsőre csinálsz meg.

Forrás és a teljes cikk a linkre kattintva megtekinthető: https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20180809/napi_horoszkop_20180809-egyeniseg/

Kiemelt kép forrása: holisticlifetransformation.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..