google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Tragikus hír: mély gyászban Ákos: szívszorító gondolatokkal köszön el elvesztettjétől

Gyászol Ákos egy fontos embert vesztett el.

Közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt az énekes: alig két hónappal 88. születésnapja előtt elhunyt a legendás magyar rádiós, dr. Bőzsöny Ferenc. A Magyar rádió egykori főbemondójával Ákos egy közös munka során került jó barátságba: az énekes a 2084 című albuma kapcsán kérte fel közreműködésre a legendás hangot.-írja a http://www.blikk.hu.

Így búcsúzik Ákos :

ELHUNYT DR. BŐZSÖNY FERENC.Alig két hónappal a 88. születésnapja előtt elhunyt a legendás hang, a fantasztikus Bőzsöny Ferenc tanár, előadóművész, a Magyar Rádió főbemondója.Isten nyugosztalja!

Ezzel a 2016. decemberében rögzített, exkluzív, korábban kiadatlan felvétellel búcsúzunk a szeretett Feri bácsitól.“A LÉLEK ÉL: találkozunk!”

Ákos a 2084 című album kapcsán kérte fel közreműködésre a legendás bemondót. A közös munkából kölcsönös tisztelet és barátság lett.

– Nem lehet megmondani, hogy két ember között a szimpátia miből alakul ki – meséli az énekessel való ismeretségéről Dr. Bőzsöny Ferenc – A szakmai színvonal nálam kritérium, és ami számomra a legjobban méri a minőséget, az az összetéveszthetetlenség. Amikor valaki már a legelső pillanatban emlékezetes marad számodra. Így voltam Ákossal is. Akkor is, amikor először hallottam énekelni, és akkor is, amikor először futottunk össze személyesen egy solymári vendéglőben, ahol véletlenül ő is épp ott ebédelt a családjával. Olyan természetesen üdvözöltük ott egymást, mintha évek óta ismerősök lennénk. Megmagyarázhatatlan, hogy ez mitől van, talán valami azonos rezgés, azonos hullámhossz okozhatja…http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=74512

“EZERSZÍNŰ VARÁZSLÓ” – Bőzsöny Ferenc az Arany-estről:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..