Titokban házasodott össze a két ismert magyar műsorvezető

Az elmúlt napokban többen kezdtek gyanakodni arra

, hogy Nacsa Olivér és gyönyörű, 13 évvel fiatalabb párja, Somossy Barbara összekötötték az életüket. Erre számtalan jel utalt, ugyanis a tévés többször nyilatkozta, hogy számára kedvese a nagy ő, és vele tervezi leélni az életét, emellett október elején egy árulkodó fotót is posztolt Instagram-oldalára, melyen látszik, hogy mind a ketten jegygyűrűt viselnek. A gyanú beigazolódott, ugyanis a két sztárnak élő adásban gratuláltak munkatársaik az M5 csatornán futó Kult’30 – Az értékes félóra című műsorukban.

Természetesen a gratuláció visszanézhető Nacsa Olivér és Somossy Barbara Instagram-oldalán is. A videóban látható, hogy a friss házasokat a műsor elején egyik kollégájuk lepi

meg egy hatalmas virágcsokorral.

– Napokon keresztül gondolkodtunk a kollégákkal arról, hogy vajon örülnétek, vagy esetleg kellemetlen lenne, hogy köszöntenénk benneteket házasságkötésetek alkalmából – mondta a kedves szavakat a munkatársuk, aki bold.

Természetesen a szerelmesek nagyon meghatódtak ezen a kedves gesztuson, mind a ketten kifejezték közösségi oldalukon hálájukat, és persze azt is hozzátették, hogy ez egy felejthetetlen emlék marad a számukra. A népszerű tévésnek és kedvesének rengetegen gratuláltak a közösségi oldalon.

A friss házasok egyébként már a nászúton is túl vannak, a szerelem városában, Párizsban töltöttek el néhány napot.

Forrás: www.femina.hu

Kiemelt kép forrása: Haon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..