google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Szörnyű hír: gyászol a Buckingham Palota a királynő nem rég tudta meg hírt

Gyászol a Buckingham Palota

Borzasztó baleset után gyászol a Buckingham Palota, a 92 éves Erzsébettel ma közölték a szomorú hírt…

67 éves korában, biciklizés közben halálra gázolta egy kamion London belvárosában II. Erzsébet királynő orvosát, Peter Fishert – írja a Reuters. Az eset épp a nemzetközi “Kerékpározz a munkába” napon történt…így a tragédia, ha lehet még szomorúbb.

Erzsébet királynő,Erzsébet,Erzsébet királynő orvosa,Peter Fisher

forrás: NHS
Dr. Fisher több mint 15 éve szolgálta a királyi családot a királyi orvosi csapat tagjaként.

A doktor több mint 15 éve volt a királynő homeopátiás orvosa, és a területen világelsőnek számított – ő volt a londoni kutatási központ igazgatója is a Royal London kórházban.

Nagyra tartottuk a doktorként és emberként, aki úgy tekintett a homeopátiás gyógymódokra, mint a hagyományos orvosi kezelések kiváló kiegészítője.

– mondta Sir Marcus Setchell, őfelsége korábbi vezető szülész-nőgyógyásza.

A Buckingham Palota megerősítette, hogy a szomorú hírt tudatták az idős királynővel – a történtek pedig a hangulatára bizonyára negatív hatással lesznek, hiszen 15 év hosszú idő, ami alatt a szakember fontos részévé vált az Erzsébet egészségét őrző csapatnak, de reméljük, hogy a szokásos és bevált egészségügyi kezelései a lehetőségekhez mérten zavartalanul folynak majd tovább. Korából adódóan magától értetődően nála is jelentkeznek (szerencsére csak kisebb) egészségügyi problémák:

Őszinte részvétünk minden hozzátartozónak és barátnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..