google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Szívszaggató TRAGÉDIA! Egy 61 éves nő vetette magát a halálba ma délután. Szörnyű az OKA! Nyomj egy megosztást, ha téged is felháborít, ami itt folyik!

Oszd meg, ha neked is eleged van abból, ami itt folyik.

Ismét egy felfoghatatlan tragédia történt Miskolcon, mikor is ma a kora délutáni órákban egy  középkora vége felé járó asszony a kilátástalansága miatt inkább az öngyilkosságot választotta és a mélybe ugrott 8. emeleti lakásából, amiből mint megtudtuk, hamarosan ki is lakoltatták volna.

A jövőre bevezetni készülő nyugdíjkorhatár emelés és a rabszolgatörvénynek is nevezett durván megemelt túlórák sok ember zsebében nyitotta ki a bicskát. Emiatt történt ez a szomorú tragédia ma Miskolcon, amikor is K. Annamária inkább a halált választotta az élete helyett.. A szomszédai bevallása alapján, Annamária egyedül élt, csupán 1-2 éve volt már hátha a nyugdíjáig és mikor hetekkel ezelőtt megtudta a hírt, hogy akár évekkel tovább is dolgozhat és túlórára kötelezheti a munkáltató egyszerűen kiborult,írja a lap.

 

‘Családja nem igen volt sosem, aminek nem tudja az okát, de nem látogatta senki és ritkán járt ki a lakásából, akkor is csak dolgozni. Súlyos anyagi gondjai voltak, bár sosem beszélt nekünk erről igazán..’ – nyilatkozta a Borsnak a sokkos állapotban lévő szomszédja.

Nyugodjon Békében! Gratulálunk a kormánynak, hivatalosan is megvan az első áldozata a még be sem vezetett, emberek ezreit megnyomorító intézkedéseiknek.! És mi lesz itt még később..

– Kérjük ossza meg az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!