google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Szívszaggató hír: őszintén beszélt Kern András, már a gyógyszerek sem segítenek rajta!

Már a gyógyszerek sem segítenek.

Nagyon megijedtek a rajongók, amikor év elején betegsége miatt Kern András több előadását is lemondta. Később kiderült, hogy vírusos torokgyulladása miatt nem tudott színpadra állni, mert a betegség ráment a hangszálaira.

A színész, aki pár héttel újra munkába állt már rutinos betegnek számít többször felvállalt önpusztító életmódja miatt. Erről és depressziójáról is mesélt a Sorry!magazinnak.

„A rosszkedvre való hajlam az egész életemet végigkísérte. Anyámtól örököltem a depressziómat. Egyik évben jókedvem van, a másikban már kevésé – kezdi a színész a magazinnak, majd arra a kérdésre, szed-e rá valamit, így folytatja – Csak antidepresszánst. Naponta egyet. Semmit sem ér. Ráadásul a gyomorvérzésem óta a piát, a cigit és a kávét is letettem. Korábban négy-öt fekete simán lecsúszott, most már csak egyszer bűnözök, és elektromos cigit szívok. (…) Hat éve nem iszom. Az, akire hosszú éven keresztül mindennap rátör az ihatnék, nem áll meg két decinél. Éppen ezért inkább el sem kezdem, de nem tagadom, néha még ma is hiányzik az a derű és jókedv, amit az alkoholtól éreztem. (…) Azt mondták az orvosok, ha nem teszem le sürgősen az italt, a cigit és a kávét, akkor meghalok. Bevérzett a gyomrom, és megijedtem. Elhittem, amit mondtak. Szörnyű volt! Alul-felül fekete alvadt vér jött ki belőlem, azonnal kórházba szállítottak. Tanakodtak egy kicsit, hogy vajon meghalok-e, vagy sem, végül egy hét múlva kiengedtek. Életben maradtam.”