google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Szívszaggató bejelentést tett Demjén Ferenc

Szívszaggató dolgot árult el a híres énekes.

Demjén Ferenc ritkán beszél a közelmúltban átélt családi drámáról, a Blikknek azonban most elmesélte, hogy elvesztette imádott húgát, aki Svédországban élt. Ráadásul más is nyomasztja a népszerű magyar énekest…

“Két éve jött a szörnyű hír, hogy daganatos betegségben szenved, ki is utaztunk hozzá a nejemmel. A világ egyik legjobb klinikáján, a Karolinska Intézetben kezelték, ahol uszkve 80 éve Karinthy Frigyest is műtötték. Rossz bőrben volt, és ő is tudta, közeleg a vég, de békében ment el. Fájdalmat nem érzett”- mondta a Blikknek Rózsi.

Ő volt az, aki hazahozatta testvére földi maradványait, és végakarata szerint apjuk mellé temette. Sajnos Demjén nővére sincs jól, állandó felügyeletet igényel, gondozóházba került.

“A gyerekei egy ideig ápolónőkkel próbálkoztak, de azokat mind elzavarta, ezért gondozóházban helyezték el. Természetesen rendszeresen látogatják. Jómagam is voltam már nála” – mondta Demjén, aki abban sem biztos, hogy a 85 éves asszony egyáltalán megismerte őt.

“Elképzelhető. Szeretném azt hinni, de már a saját fiára sem ismer rá. Egyrészt sajnálom, hogy a sorsa így alakult, másrészt nem tehetek mást, mint hogy tudomásul veszem” – mondta szomorúan.

(Ripost)