Saját kezével vetett véget életének a legendás magyar színész fia: szívszaggató tragédia

Felfoghatatlan, ami történt.

 

A 84 éves Láng József még tizennégy évvel a tragédia után is képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését: öngyilkos lett a fia.

“Attila rossz társaságba keveredett, a kábítószer rabja lett, amiből nem tudott kigyógyulni, és levetette magát a tizedikről. Egy gyermek elvesztése a szülő számára akkora fájdalom, amit azt mondják, képtelenség ép ésszel túlélni. Így is van, mi mégis itt vagyunk, létezünk, persze ez már nem az az élet, mint ami azelőtt volt. Ideggyógyásztól pszichiáterig mindenféle szakemberhez jártunk, de hiába, a gyerekünk lépésére nem találtunk gyógyírt” – mesélte a Storynak a színész.

“Szeptember 13-án lesz tizennégy éve, hogy elment, ez az időszak maga a pokol. Ma is fuldokló sírás közepette megyek ki hozzá a temetőbe. Gyakran feltesszük magunknak a kérdést, vajon mi a bűnünk, hogy a sors ilyen kegyetlenül elbánt velünk? Válasz nincs…” – tette hozzá Láng József.

FORRÁS: THINKSTOCK

One thought on “Saját kezével vetett véget életének a legendás magyar színész fia: szívszaggató tragédia

  • 2018-08-18 at 17:28
    Permalink

    „Az idő meggyógyítja az összes sebet” mondjàk, de ez egy mítosz! Az idő nem gyógyítja meg a sebet, de abban segit, hogy megtanuljunk segitségével tovàbb élni … ezt saját tapasztalatból ismerem. Ami nekem nagyon segitett, az, hogy arra gondoltam, hogy az elhunyt személy tovàbbra is velem, a közelemben van, s az örömömet, gondolataimat megosztja velem. Amikor kimegyek a sirhoz a temetöbe, leülök a sirkö szélére, meggyujtok két cigarettàt, egyet nekem, a màsikat meggyujtva beleàllitom a sirba a földbe, s ugy mint régen, elbeszélgetünk, amig a cigaretta leég. Nekem ez segit. ❤️

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..