google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Rendkívüli hír: lezuhant egy repülőgép, Két halott, több sérült

Több sérült is van, ketten elhunytak a balesetben.

Repülőgép-szerencsétlenség történt az Egyesült Államokban. Egy kisrepülő nem tudott biztonságban leszállni, miután a kifutópályát elhagyva észlelt a pilóta egy technikai meghibásodást. Két halott mellett egy súlyos sérült is van.

Ketten meghaltak és hárman megsérültek,miután szombat este egy kisrepülő zuhant le egy nevadai város, Henderson repülőtere mellett.

A Beerchcraft Sierra egymotoros gépnek műszaki problémája akadt a felszállás után, emiatt próbált leszállni. A próbálkozás nem sikerült – írja az ABC News.

Mick Akers

@mickakers

Appears the plane crashed on Volunteer Boulevard on the south side of Henderson Executive Airport. Police have road blocked off at Executive Airport Drive. https://twitter.com/reviewjournal/status/1170541967404519424 

Kép megtekintése a Twitteren
Las Vegas RJ

@reviewjournal

BREAKING: One person died and four others were injured after a plane crashed near Henderson Executive Airport tonight, officials said→https://bit.ly/2kyBHxu 

Beágyazott videó

Tekintsd meg Mick Akers egyéb Tweetjeit is

A repülőgép kigyulladt.
Egy ember a helyszínen meghalt, a második személy a kórházban vesztette életét.A sérültek közül ketten könnyebben, egyvalaki súlyosan sérült.