google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Összesen csak nyolc raklap kell hozzá, de ettől jobb relaxáló helyet el sem tudnál képzelni

A most következő ötlet egyszerűségénél fogna mégis nagyon fantasztikus és dekoratív. Imádnál itt pihenni a mozgalmas napok után.

Bármilyen ötlet megvalósítható, ha párosul hozzá némi képzelőerő és kézügyesség. A végeredmény pedig szinte mindig elismerésre méltó. Íme hogyan építheted meg a saját kis relax-birodalmad, mindössze néhány raklap segítségével. A terv pofonegyszerű, és bárki által kivitelezhető. Szóval, belevágsz?

Mivel nemsokára beköszönt a színekben és friss illatokban pompázó tavasz, na meg a langyos estékkel csábító nyár, neked is jól jön majd ez a kerti kanapé, vagy nem csak.

Nyolc raklapra és négy szál deszkára lesz szükséged, na meg egy kis festékre – lehet fehér vagy a kedvenc színed, netán tarka, ahogy szeretnéd –, egy maréknyi szegre és csavarra, illetve négy, bútorhoz való kerékre. Hogy össze tudd illeszteni az alkotóelemeket, végy elő egy kalapácsot és csavarhúzót.

Kezdd azzal, hogy lefested a faanyagot. Ha a kertbe tervezed, érdemes időtálló, vízhatlan festéket használnod. Amikor megszáradt, hozzá is láthatsz a szereléshez. A videó pontos útmutatót ad, neked csak követned kell a lépéseket. És hogy minden szó szerint gördülékeny legyen, a végén el ne felejtsd beüzemelni a kerekeket.

Hogy tökéletessé tedd, a bútordarabot rakd tele pihe-puha párnákkal, a környezetet pedig dobd fel a kedvenc virágaiddal, növénykéiddel. A lombok árnyékában hűsölni e falatnyi paradicsomban, avagy a téli hóesést figyelni a kandalló melegéből… ki ne szeretné?

Forrás: