google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Nyutali Norbert: A kitartás mind közül a legfontosabb, hogy biztosan elérd a céljaid

Nyutali Norbert: A kitartás mind közül a legfontosabb, hogy biztosan elérd a céljaid.

3 szóban össze tudod foglalni, hogy mit jelent számodra a testépítés?

A testépítés számomra az akaratot a kitartást és az alázatot jelenti.

Milyen díjakat és elismeréseket mondhatsz eddig magadénak?

2016 athletic physique magyar bajnoki 1. hely a Hódmezővásárhelyi Kriko kupa 5.0 országos versenyen . Valamint többszörös athletic physique nemzetközi bajnok.

Milyen formában változtatott meg téged a sport?

A testépítés mint sport kitartásra, kemény és odaadó munkára és elszántságra tanított meg. A rendszeres sportnak csakis pozitív hatása van mind a testre és mind a mentális énünkre. Fókuszálj az életben és a sportban is arra amit nagyon akarsz !

Főállásban is ezzel foglalkozol vagy van civil foglalkozásod?

Főállásban egy Európai Uniós projektirodában dolgozom mint projektmendzser. Megváltozott munkaképességű embereknek segítünk elhelyezkedni a munkaerő-piacon. Másodállásban edzőként dolgozom.

Melyik áll hozzád közelebb a főállásod vagy a mellékállásod és miért?

A másod állásom (edző) közelebb áll hozzám egyre jobban. Van benne jövő, sorra nyílnak a jobbnál jobb edzőtermek és az átlagemberek is kezdenek egy tudatosabban élni. Figyelnek az egészségükre, sportolnak és helyesen táplálkoznak. És ez jó.

Fotó:MTAphoto studio

Milyen tanácsokat adnál egy kezdőnek, aki most ismerkedik az edzéssel?

Minden féle képen azt tanácsolnám egy kezdőnek, hogy legyen türelmes és kitartó. Nem lehet 1 hónap alatt bomba formába kerülni. Sok alap dolog van amivel tisztában kell lenni. Ez egy életmód.

Kedvenc Csalókajád?

Kedvenc csalókajám. Minden, de tényleg. A diéta végen már bármi jöhet mert annyira kívánom már a cukros és sós dolgokat is hogy nagyon. De persze módjával, mert túl lehet lőni a célon.

A munka és az edzés mellett mennyi idő jut magán életre és családra?

Jelenleg nincs barátnőm, de nyitott szemmel járok. Kevés lány, nő fogadja el a diétában a szoros napi rutint. De ez nem tart örökké. Ki lehet bírni. Megértés és elfogadás egymás felé. Ez nagyon fontos.

Fotó: MTAphoto studio

Milyen távlati terveid vannak?

Hosszútávú célom, hogy a WBPF szövetségnél a legjobb athletic versenyező legyek. Ehhez kell még pár év, de kitartó vagyok. Nem egy 1 szezonos versenyező szeretnék lenni hanem a lehető legtöbbet kihozni magamból. Ott hagyni a nevem majd utána pedig egy egy edzőtermet nyitni

Az interjú zárásául jöjjön egy gondolat, amely összefoglalja számodra mit edzés, kitartás és motiváció:

Az életben és a sportban is arra fókuszálj amit nagyon akarsz. Dolgozz keményen és kitartóan, légy következetes, gondolkodj előre és élj a lehetőségekkel. Mert aki mer, az nyer.
Fizikai erőfeszítéseid mentális képességeidet is fejlesztik. Talán a kitartás mind közül a legfontosabb, hogy biztosan elérd a céljaid.
Köszönöm szépen a válaszaidat és további sikereket kívánok neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..