google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Nézd meg az orrod közelebbről és azonosítsd be a képen láthatókkal, meglepődsz mit árul el rólad

Meglepődsz azon, amit elárul rólad.

A kínaiak képesek az orrforma alapján megmondani, hogy ki milyen ember!

A kínaiak úgy tartják, hogy az orr formájából következtetni lehet egy ember személyiségjegyeire, tulajdonságaira. Így ha meg szeretnéd jobban ismerni önmagad, nézz rá az orrodra, és annak formáját beazonosítva az alábbi ábrák segítségével, olvasd el a hozzá illő leírást.

Első orrtípus

Kiszámíthatatlan vagy, spontán hozol döntéseket. Könnyen eléred, amit szeretnél, mert keményen meg tudsz dolgozni a sikerért, főként ha valami nagyon-nagyon érdekel.

Második orrtípus

Kreatív ember vagy, különleges gondolatvilággal, ezért gyakran meg kell magad védened a kritikákkal szemben. Képes vagy feláldozni mindent, ahhoz, hogy elérd a célodat.

Harmadik orrtípus

Vezetőnek születtél, imádsz szervezkedni, és hatékonyan oldod meg a legbonyolultabb problémákat is. Becsületes ember vagy, nem versz át senkit.

Negyedik orrtípus

Optimista vagy, aki minden problémára képes megoldást találni. Mindig azon vagy, hogy másoknak segíts. Bátor és célratörő vagy.

Ötödik orrtípus

Nagyon praktikus ember vagy, viszont nem szeretsz a figyelem középpontjába tartózkodni, mert kényelmetlenül érzed magad. A szeretteidért mindent megteszel, az intuíciód nagyon fejlett.

Hatodik orrtípus

Nagylelkű vagy, aki megoszt másokkal minden jót. A legtöbb ember azért tisztel, mert korrekt, becsületes vagy, és nagyon odafigyelsz arra, hogy ne sérts meg senkit.

Hetedik orrtípus

Érzékeny vagy, aki képes kifejezni a szeretetét, a háláját. Minden pillanatot a családodnak szentelsz, mert meg szeretnél mindent adni a szeretteidnek.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..