Nem várt fordulat Weisz Fanni és anyukája háborújában

Megdöbbentő fordulat.

Weisz Fanni és édesanyja akkor kerültek egyre távolabb egymástól, amikor a modell megismerkedett Hajmássy Péterrel. Fanni ezután szinte teljesen megszakította a kapcsolatot családjával: több mint egy évig nem találkozott az édesanyjával. A családi viszály annyira elmérgesedett, hogy Fanni még az esküvőjére sem híva meg az anyukáját. Most azonban váratlan fordulat következett be, amiről Fanni anyukája a Borsnak mesélt:

“Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni. Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete. Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra ma­gamhoz ölelni” – mondta Fanni anyukája, Ágnes.

Forrás:

https://www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20181027/varatlan-fordulat-weisz-fanni-edesanyja/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..