google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Nem rég érkezett a hír: Súlyos baleset érte a magyar színésznőt

Baleset érte az ismert magyar színésznőt.

Hatalmasat esett saját színi tanodájában Gór Nagy Mária – írja a Blikk. Először nem is gondolta volna, mekkora a baj, csak másnap ment vele orvoshoz.

– A színitanoda megnyitónapjára készültek a gyerekek, és persze, jómagam is. Ilyenkor személyesen nézem meg, minden terem rendben van-e, minden reflektor rendesen be va-e állítva a kis színpadunknál – mesélte a lapnak Mária, a 36 éve nevét viselő színművészeti iskola vezetője. Megszokott tempójában robogott, észre sem véve, hogy frissen felmosták a folyosót és a tantermeket.

– Elcsúsztam, jó nagyot estem, fájt is a lábam, de csak másnap reggel, amikor duplájára dagadt, mentem el orvoshoz. Kiderült, két helyen is elrepedt a jobb bokám és a sípcsontom – folytatta a színésznő, akinek magányosan kellett volna gyógyulgatnia otthon, mert a férje, Gulyás Buda, Balázs Béla-díjas operatőr külföldön forgat. Szerencsére mégsem kellett egyedül kényszerpihenőt tartania, mert legjobb barátnője nem engedte, hogy egyedül maradjon. A szállodavezető barátnő valósággal elrabolta őt otthonról Zalakarosra.

Gór Nagy Mária nem szeret nyaralni, de most remekül érzi magát a zalakarosi „kényszerpihenőn”GÓR NAGY MÁRIA NEM SZERET NYARALNI, DE MOST REMEKÜL ÉRZI MAGÁT A ZALAKAROSI „KÉNYSZERPIHENŐN”