google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Nagyon szép gesztus: 50 családnak segített Csobot Adél és Istenes Bence

Meglepő dolgot tett Csobot Adél és Istenes Bence, de ettől szép a karácsony, hogy segítünk másoknak és ezzel szebbé tesszük az ünnepet.

A napokbanIstenes Benceegy nagyon emberi és megható posztot tett ki az Instagramra. A fotó alá, melyen gyermeke és menyasszonya, Csobot Adél is látható, ezt írta:

“A karácsony közeledtével évről évre szentimentálisabb leszek… ha bárkinek tudunk segíteni Adéllal, h szebbé tegyük a karácsonyát, írjon privátban!”

Borsmegkereste a sikeres műsorvezetőt, aki kérdésükre elmondta, hogy karácsony környékén mindig húz egy vonalat, és átértékeli az életét. “Sokan átgondoljuk, mink van, mink nincs, hol tartunk mi, hol tartanak mások. Adéllal elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy szeretnénk segíteni.”

 

Bence elárulta, hogy rengeteg levelet kaptak, miután kikerült a posztja. “Sajnos nem tudunk mindenkin segíteni. Kiválasztottunk ötven-hatvan családot, és őket próbáltuk támogatni. Tűzifát, ételt, ruhát, játékokat vitettünk. Munka mellett négy nap alatt bonyolítottunk le mindent.” – mondta az RTL klub műsorvezetője a lapnak.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171223-raszoruloknak-segitett-istenes-bence-es-csobot-adel.html