Nagy bajban van Weisz Fanni, akár három évre börtönbe is kerülhet

Nagy bajban lehet.

Budapest – Nagy bajban lehet Weisz Fanni, akit a NAV korábban 5 évre eltiltott a cégalapítástólt.

A NAV 5 évre eltiltotta Weisz Fannit a cégalapítástól, ráadásul több adóbehajtás is folyik a modell ellen, és a nevét viselő modelliskolával is gondok vannak. Az egyik édesanya feljelentést tett a NAV-nál, mert szerinte az iskolában nem adtak számlát a szülőknek.

“Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Kft-től, amikor Fanni és férje akarta továbbvinni azt. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható” – mondta  a BorsnakHalász Tamás ügyvéd, aki szerint súlyosbítja a helyzetet az, ha a cégnek más hitelező felé is tartozásai vannak.

Fanni ésdesanyja, Lénárt Ágnes a lapnak elmondta, hogy lányának nincsenek megfelelő ismeretei a cégvezetéshez, a 2015-ös döntés pedig egy taggyűlésen történt, ahol úgy írta alá a meghatalmazást, hogy nem ismertették vele annak tartalmát jelnyelv segítségével.

 Komolyan tartok tőle, hogy az utóbbi években több ehhez hasonló papírt is aláírhatott, és fogalma sincs arról, mi zajlik pontosa körülötte – mondta az aggódó anya.

Forrás: www.blikk.hu

One thought on “Nagy bajban van Weisz Fanni, akár három évre börtönbe is kerülhet

  • 2018-08-26 at 16:43
    Permalink

    Nagyon sajnálom Fanni édesanyját.Én is szülő vagyok tudom bármit tett gyermekem,akkor is mellette a helyem.KÖZEL MÚLTBA OLVASTAM, A FANNIVAL VALÓ PROBLÉMÁS HELYZETET.SAJNOS NAGY MAKACSSÁG VAN FANNIBA, NEM HALLGAT A SZÜLŐI TANÁCSRA.CSODÁLKOZTAM ,HOGY IDE ÉRT ,HOGY AZ ÉDESANYJÁVAL NEM TART KAPCSOLATOT.TISZTÁBA VOLT AZ ANYA ,HOGY KI FOGJÁK HASZNÁLNI LÁNYÁT ÉS ROSSZ IRÁNYBA VISZIK.SAJNOS TUDTÁK, A FANNI GYENGESÉGÉT ÉS TUDATLANSÁGÁT ÉS KIHASZNÁLTÁK.SAJNOS BEKÖVETKEZETT, AMITŐL ÉDESANYA FÉLT.HOL VAN A TÁRS ,AZÉRT AZT SEM HAGYJUK KI MINDENBE Ő SEGÉDKEZETT?????

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..