google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Most megtudhatod, hogy mi vár rád a csillagok szerint ma (2017. december 17.)

Ma sem maradsz a csillagok segítsége nélkül. Most megtudhatod, hogy mire számíthatsz a horoszkópod szerint.

A Kos ma túllő a célon, a Halaknak stresszes lehet a napja. Napi horoszkóp.

Kos

Nemrég kissé túllőttél a célon vásárlás közben és úgy érzed, hogy luxus ennyit költened a jelenlegi anyagi helyzetedben. Lehet, hogy emiatt kissé feszített lesz most a költségvetésed, de emiatt igazán ne tegyél magadnak szemrehányást! Néha kell a lelkünknek egy kis luxus is!

Bika

Ma nem igazán sikerül a családi ügyeket egyensúlyban tartanod. Szinte minden családtagnak valamilyen gondja akad és te ezeket a gondokat nem fogod tudni megoldani. A legjobb, amit tehetsz, hogy hagyod magától megoldódni a problémákat.

Ikrek

Ma valahogy rossz hangulatban leszel és ez szinte mindenre rányomja a bélyegét. Pedig ez nem feltétlenül tükrözi a helyzeted, hiszen semmilyen valódi oka nincs annak, hogy így érezd magad. Ha teheted, vonulj el egy kicsit, lazíts és várd meg, hogy jobb kedvre derülj.

Rák

Ma egy ismerősöddel találkozol, aki rosszabbnál rosszabb ötleteit sorolja, de te csak udvariasan mosolyogj, ha nem akarod megbántani. Persze közben eltűnődhetsz azon, hogy ez az ismerősöd melyik bolygón él. Ma amúgy ne vegyél részt semmiben, ami kockázatot rejt!

Oroszlán

Nemrég a munkahelyeden némi véleménykülönbség alakult ki közted és egy kollégád között és ez még ma is bánt. Nyugodj meg ez még nem a világ vége, végül is nem kell mindenben egyet érteni. Néha könnyebb elsétálni a vita elől, mint nekifutni.

Szűz

Mostanában néhány új dolgot kellene megtanulnod, de tompának érzed az agyad. Ne izgasd magad ezen és ne félj megkérdezni valakit, ha valamit nem értesz. Gyakran jobban rögzül az információ, ha élőszóban elmagyarázza valaki.

Mérleg

Ma egy régóta keresett információ jelenik meg a fejedben, talán megálmodod, de az is lehet, hogy egyszer csak az eszedbe villan. Bármi is történjen, megjön az új ötlet, ami előre lendíti a dolgokat. Ne habozz, használd fel ezt az új lehetőséget!

Skorpió

Ma vásárlás közben megismerkedsz valakivel, aki nagyon vonzónak fog téged találni. Persze ez jólesik neked, de légy résen és próbáld kideríteni, hogy őszinték-e a szándékai. Néha kiderül nagyon meggyőző emberekről, hogy valami hátsó szándékkal közelednek. Nehogy pórul járj!

Nyilas

Ma kereséssel telik a napod, mert valami igen fontos információra, vagy ajándékra szeretnél ráakadni. A keresés során azonban valami mást is megtalálsz, olyasmit, amire nem is számítottál. Nem biztos, hogy ma kell mindent megvenni, az ötletet inkább raktározd el későbbre!

Bak

Ma egy racionális döntést kell meghoznod és lehet, hogy az érzelmeid mást diktálnak, mint a józan eszed. Jól gondold meg mit teszel, mert most a tényeket kell figyelembe venned és nem szabad a szívedre hallgatnod. Vizsgáld meg azt is, nincs-e valamilyen rejtett tényező még, amiről nem tudsz.

Vízöntő

Ma egy karizmatikus egyéniséggel lesz alkalmad megismerkedni, aki remeknek tűnő elképzelésekkel és ötletekkel jön elő. Ne kötelezd el magad egyből semmire, ne légy elhamarkodott! Érdemes várni egy kicsit, mielőtt igent mondasz bármely elképzelésre.

Halak

A mai napod annyira stresszes lehet, hogy estére teljesen el fogsz fáradni. Bár voltak terveid estére, azokat lehet, hogy érdemes későbbre halasztani. Egyél otthon egy könnyű vacsorát és kuckózz be egy jó könyvvel, vagy filmmel a nappalidba!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/12/napi-horoszkop-2017-december-17-uj-ismeretsegek/p4