google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mindenkitől kérnek a mentősök, hogy osszák meg ezt a fontos közleményt!

Aki csak tudja ossza meg.

Sokat segíthet most a munkájukba!

A MENTŐSÖK AZ ALÁBBIAKAT KÉRIK:

Mentősök azt tapasztalták, hogy a közlekedési baleseteknél a legtöbb sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a telefon hosszú címlistájából kit értesítsenek.
A mentőápolók és a mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén értesítendő személyek adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adja meg.

A nemzetközileg elismert megjelölés: ICE  In Case of Emergency = ‘vész esetén’). Ezalatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kell megadni, akit vészhelyzetben, szükség esetén a rendőrségnek, a mentőknek vagy a tűzoltóknak fel kell hívni. Ha több ilyen személyt szeretne megadni, ez a következőképp lehetséges: ICE1, ICE2, ICE3 stb.
Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe, és vész vagy baleset esetén nagy segítség lehet!

Az ICE ötlete egyébként egy brit mentős fejéből pattant ki. Bob Brotchie 2005 májusában találta ki, és hamar elterjedt az egész világon.

Az ötlet mindenképpen megfontolandó, de a baj esetén értesítendő személy megadására ugyanúgy alkalmas a pénztárcába vagy a bérletbe elhelyezett kis cédula is a szükséges adatokkal.

via nyugdijasok.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..