google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Megszületett a várva várt herceg bébi- ilyen aranyos fotó készült

Ma megszületett a várva várt hercegi bébi

Katalin hercegné egy egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Már György és Charlotte is meglátogatták

Vilmos herceg felesége ma délelőtt hozta világra a picit, a palota hivatalos közleménye szerint:

– Ő királyi fensége, a Cambridge-i hercegné 11:01-kor megszülte a kisfiát. Az újszülött 3,8 kilóval jött világra. A Cambridge-i herceg is jelen volt a születésénél. A hercegné és gyermeke is jól vannak – írták a Kensington-palota hivatalos Twitter-oldalán.

Már a kis György herceg és Charlotte hercegnő is meglátogatták újdonsült kistestvérüket: a palota posztolta a fotót a nagy pillanatról, mikor édesapjuk, Vilmos herceg oldalán megérkeztek a kórházba.

Charlotte már alig várta, hogy nagytesó lehessen – január végén ezt nyilatkozta a család egy közeli barátja róla:

– Vilmos és Katalin már a terhesség korai stádiumában beavatták Charlotte-ot abba, hogy mit kell majd tennie nagytestvérként. Charlotte nagyon örült neki, hogy kistesója lesz – folyton azt hajtogatta, hogy pont olyan lesz, mint a babázás, csak most “igaziból”. Mivel nagyon szeret a babáival foglalatoskodni, már alig várja a picurt, akivel – reményei szerint – szintén eljátszogathat – nyilatkozta egy bennfentes a US Weekly-nek.

Forrás: https://femina.hu/

Kép forrása: https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/988445528651436032/photo/1?tfw_site=feminahu&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Ffemina.hu%2Fvilagsztar%2Fgyorgy-herceg-charlotte-hercegno-korhaz-baba%2F