google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Megható: Sok celeb követhetné Stohl András példáját, amit tett igen csak szív melengető

Sok celebnek követendő példa lenne, amit a tv-s műsorvezető tett ebből is látszik, hogy egy csupa szív ember.

Érzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához.

Emberi oldalát mutatta meg Stohl András a hétvégi Mamma mia! előadáson. A darab végén szokás szerint ismét felvonulhattak a nézők a színpadra, hogy a színészekkel együtt énekelhessék a Waterloo-t. A nagy ünneplés közepette a főszereplők arra lettek figyelmesek, hogy Stohl András egyszer csak lemegy a színpadról és odalép egy kerekesszékes fiúhoz.

Azt vettük észre, hogy Stohl udvariasan elnézést kér, lemegy a színpadról a kisfiúhoz, és vele fotózkodik. Annyira szép volt a gesztus, hogy mindenkit otthagyott, gondolom, érezte, hogy a gyereknek ez milyen fontos lenne. A főnököm beszólt a rádióba: Látod a Stohlt? Láttam. Akárki akármit mond, ő biztos, hogy Ember, így, nagybetűvel.‘ – mesélte a Borsnak Hencz György ügyelő, majd bevallotta, nagyon meghatotta, amit látott. „Talán öregszem, kezdek szentimentális lenni, de megkönnyeztem a jelenetet. Annyit bántjuk, de az egyetlen volt, akinek eszébe jutott, hogy odamenjen a kissráchoz. Ennyire közvetlen máskor is. Ha kimegyünk hátul levegőzni, és valaki odajön, hogy csinálhatna-e egy fotót, még soha nem hallottam, hogy elküldte volna. Kedvesen mosolyog, aztán visszajön, és beszélgetünk tovább. Ő az, aki ha megkérdezi, hogy vagy, meg is várja a választ. Tényleg érdekli. Ő ilyen.

Forrás:

http://fejezet.com/szivbemarkolo-amit-stohl-andras-tett-ebbol-is-latszik-hogy-egy-csupa-sziv-ember-81415

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..