google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Megható: Az apa egy közismert zenét dúdol, aztán az 5 éves kislánnyal együtt folytatják

Az apák és a lányok között legtöbbször különleges kötelék alakul ki és a most következő bejegyzés is ezt bizonyítja…

Amióta világ a világ, egy apát a legkülönlegesebb kötelék fűzi a lányához. A közös programok mindig értékesek, és az évek elteltével a legszebb emlékekké válnak. A gyerekek őszinte öröme, hogy a szüleikkel lehetnek, azonnal jókedvre derít, és ha még zene is szól hozzá, akkor maximális a szórakozás!

Dióhéjban, ez mondható el az alábbi videóról is, melynek főszereplője egy mindössze 5 éves kislány, aki határtalan vonzalmat érez a zene iránt. Édesapjával közösen Cindy Lauper True Colors című dalát énekli el. Mondanunk sem kell, hogy a produkciója maga a törékenység és a cukiság!

Mintha vérbeli profikként egy igazi zenestúdióban lennének, a kislány fülhallgatókkal szerelkezik fel, hogy hallhassa a zenei alapot. Pár másodperccel később már a csilingelő hangja szólal meg a mikrofonban. Az apukája figyelmesen nézi őt, miközben ő is csatlakozik a kislányhoz.

A duett gyönyörűre sikeredett. A kettőjük közti harmónia és szeretet teljesen elbűvölő! A pillanat pedig csak akkor lesz igazán értékes, amikor a leányzó felnő, az édesapja feje fölött pedig eltelik az idő…

Forrás:

http://twice.hu/napi-like/az-apa-egy-kozismert-dalt-dudol-de-amikor-az-5-eves-kislanya-csatlakozik-hozza