google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mata Ricsi édesapja retteg, hogy kárt tesz önmagában a fiatal fiú

Már több hónapja távozott otthonról az X-faktor ifjú tehetsége. A 16 éves énekes maga fordult a gyámhatósághoz.

Négy hónapja nem találkozott a családja az X-Faktor ifjú tehetségével, Mata Ricsivel. A 16 éves igrici énekes maga fordult a gyámhatósághoz, hogy elhagyhassa a szülői házat, és augusztusban új életet kezdett Maglódon.

A legsiralmasabb karácsonyunk az idei. Bontatlan ajándékok hevernek a fa alatt, senkinek sem volt kedve ünnepelni. Ricsi miatt búslakodik az egész család. Augusztus óta nem járt itthon, és most, az ünnepekkor sem jelentkezett. Teljesen megőrjítette ez a Brigi lány a fiamat. Sülve-főve együtt vannak, egyértelmű, hogy a fiam belehabarodott. Úgy hallom, kocsmáról kocsmára járnak. Féltem a gyerekem, nehogy baj legyen a végén! Ne legyen igazam, mert szeretném, ha a fiam boldog lenne, de félek, ha ennek a szerelemnek vége lesz, Ricsi összeomlik és kárt tesz magában

– mondta a Borsnak Mata Ernő, az X-Faktor fiatal felfedezettjének édesapja.

A lapnak Mata Ricsi nevében a menedzsere, Gyárfás Máté nyilatkozott, aki egészen más oldalról világította meg a családi kálváriát:

Ricsi eljött otthonról, mert a karrierjére szeretett volna koncentrálni. De az nem igaz, hogy nem beszél a családjával, igenis tartja velük a kapcsolatot, esténként skype-on beszélnek, és az sem igaz, hogy szerelem miatt jött el. Baráti, szinte testvéri kapcsolat van Ricsi és a lány között, akinek az édesanyja is nagyon kedveli, szereti és segíti őt. (…) Ricsi most boldog, bizakodó, szorgalmas, és végre nagyon jól érzi magát a bőrében.

Forrás:

https://24.hu/szorakozas/2017/12/29/mata-ricsi-edesapja-felek-hogy-a-fiam-kart-tesz-magaban/