google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ma ünnepli 50. születésnapját sokak nagy kedvence Borbás Marcsi, isten éltesse sokáig! Nyomj egy megosztást, ha te is szereted őt

Boldog születésnapot kívánunk neki. 

Április 29-én ünnepli ötvenedik születésnapját Borbás Marcsi, aki a kilencvenes évek közepén kezdett el televíziózni, és azóta is az egyik legnépszerűbb tévés. 1995-től a csatornától való távozásáig, 2002-ig volt a Magyar Televízió bemondója.

Első önálló műsorvezetői munkája 1996-ban a Telemázli-sorsolás volt. Nem szerette, mert távol állt tőle az a felfogás, hogy a pénz boldoggá tesz, ezért hamar el is köszönt a műsortól.

Borbás Marcsi 1996-ban a Magyar Televízió Telemázli című szórakoztató műsorában. Fotó: MTI/Hámor Szabolcs

A Telemázlit egy év múlva a Játék határok nélkül követte, melynek három évadon át volt a háziasszonya. A nagy sikerű, nemzetközi szórakoztató vetélkedőműsort Magyarországon először 1993-ban sugározták Geszler Dorottya műsorvezetésével, akihez a következő évben csatlakozott Gundel Takács Gábor. Borbás Marcsi 1997-ben debütált Gundi mellett, majd a következő két évben ő lett a műsor háziasszonya, Gundel Takács Gábor pedig a stúdióból kommentátorként jelentkezett be.

1997 és 1998 között Rózsa Györggyel közösen vezette a Szombat Este, majd a Zeneszombat című zenés show-műsort – utóbbinak műsorvezetője és felelős szerkesztője is volt. Ezt a Naprakész című magazinműsor és a számára nagyon kedves Főtér című országjáró magazin követte.

Forrás:

https://femina.hu/hazai_sztar/borbas-marcsi-szuletesnap/