google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kiderült: Itt a valódi ok, ezért nem tudják elviselni egymást Kovács Kati és Koncz Zsuzsa

Ez a valódi ok.

Eddig csak kevesek tudták, hogy miért nincs jóban egymással a két énekesnő.
Kovács Kati súlyos sérelmeket hordoz, amiről nemrég beszélt egy műsorban. Elmondta, hogy volt valaki, aki „keresztbe feküdt” a pályafutásának.

Kovács Katinak ítéltek volna oda egy díjat, de az átadás előtt kihúzták őt, és egy másik nevet írtak rá. Hiába készített el egy nagylemezt Szörényi Leventével is, azt teljesen elhallgatták.
Azt mondták neki, hogy ne bontsa meg a hegemóniát, ami egy másik énekesnőhöz kötődik.  Ezt Erdős Péter mondta az énekesnőnek, de az énekesnő nem volt hajlandó elárulni, hogy kiről van szó, csupán annyit mondott el, hogy egy „vetélytársával” az útjaik sokszor keresztezték egymást…

„- Nem mondom a nevét, nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá! Akkoriban Szörényi Levente csak egyetlenegy énekesnőt kísért, de ő ki akart ebből a körből lépni, mert érezte, hogy mást szeretne. Ahogy mondta nekem: nem akar egész életében kísérőzenész lenni. És neki volt igaza, mert azóta sok gyönyörű darabot írt, rockoperát, az István, a királyt, az Attilát. Neki volt igaza, mert szegényebb lenne a magyar popkultúra ezek nélkül” – mondta el Kovács Kati az adás folyamán.

Koncz Zsuzsa nevét nem mondták ki, de Kovács Kati egyértelműen rá célzott.

Szinte bizonyos, hogy Koncz Zsuzsa az említett vetélytárs, Zalatnay Cini pedig azt is elárulta, hogy a két énekesnő között odáig fajult a helyzet, hogy még a kedvéért sem voltak hajlandóak egy színpadra állni.
„- Szabadulásom után szerettem volna egy nagy arénabeli koncertet a Koncz–Kovács–Zalatnay hármassal. Álltunk mi már így a színpadon, és annyi dalunk van, hogy biztosan tudtunk volna újat és maradandót mutatni. Bródy is próbált segíteni, de hiába. A leggyengébb láncszem ebben a tervben Zsuzsa volt – mesélte Cini.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..