Kiderült: itt a valódi igazság ezért szakított Várkonyi Andrea Bochkor Gáborral

Itt a valódi ok, ezért szakítottak.

Mindenkit megdöbbentett október elején a hír, amikor kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gáborkapcsolata válságba került 12 év után. A 43 éves szépség még nyáron költözött el kislányával, Nórival a rádiós műsorvezetőtől. Eddig csak találgattak, hogy mégis mi miatt lett vége a szerelmüknek, a hazai lapok már hetek óta találgatták, hogy esetleg egy harmadik fél lehet a valódi ok, azonban Várkonyi Andrea most tiszta vizet öntött a pohárba, a Hot! magazinnak mesélte el őszintén, miért ért véget a kapcsolata Bochkorral.

Ez volt a szakításuk igazi oka

Bár a szőke szépség nem szereti a magánéletét a sajtóban kiteregetni, azonban úgy érezte, hogy muszáj a szakításával kapcsolatban nyilatkoznia. Említette, hogy valóban ő költözött el Bochkor Gábortól, azonban ez a döntése nem érte váratlanul a párját, ugyanis már a rádiós fejében is megfordult, hogy van-e közös jövőjük.

– Régóta húzódik ez már kettőnk között, hol ő vetette fel a kérdést, hol én. Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnék. Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból – magyarázta a lapnak.

Márciusban egy szörnyű tragédia történt Várkonyival, meghalt szeretett nővére, aki csupán 48 éves volt. Lelkileg ez nagyon megviselte őt, március végére borzalmas állapotba került, szívritmuszavara lett, emiatt a mai napig gyógyszert kell szednie.

– Olyan mélypontra kerültem, hogy azt mondtam: rendet szeretnék tenni magam körül. Olyan mély fájdalmat kellett megélnem, ami mellett már nem fért bele az életembe olyasmi, ami nem segít, és ennek szerves részét képezte a párkapcsolatom is.

A párkapcsolatán kívül a munkáját és a menedzsmentjét is érintette az a dolog, hogy változtatnia kell. Elmondta, nem volt semmilyen harmadik fél, az sem igaz szerinte, hogy a sok munka miatt hidegültek el egymástól.

A MI ESETÜNKBEN INKÁBB ARRÓL VOLT SZÓ, HOGY ELCSÚSZTAK A DOLGOK OLYAN TEKINTETBEN, HOGY KI MIT VÁR EL A MÁSIKTÓL EGY ÉLETTÁRSI KAPCSOLATBAN.

– Más családmodelljeink vannak, így másként vélekedünk arról, miként működik egy család – mesélt a részletekről.

Hozzátette azt is, hogy a döntését nem hirtelen felindulásból hozta meg, alaposan átgondolt mindent. Kislánya akkor láthatja édesapját, amikor csak szeretné, ugyanis ő abban hisz, hogy a gyereknek az adja a legnagyobb stabilitást, ha érzi, hogy a szülei szeretik őt és törődnek vele. Elmagyarázta, az elmúlt 12 év szép volt, békességben éltek, mégis mind a ketten megváltoztak, mások lettek a prioritások az életükben.

– Abból voltak vitáink, hogy a show érdekében sokszor mondott olyat a műsoraiban rólam, ami nem fedte a valóságot, így nem esett jól, és én ezt jeleztem is neki. De ez is csak egy apró szelet az egészből.

Forrás:

https://femina.hu/hazai_sztar/varkonyi-andrea-bochkor-gabor-szakitas-oka/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..