google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Jól gondold meg, hogy szakítasz-e ezzel 5 csillagjeggyel, mert lehet, hogy örökké bánni!

Velük jól gondold meg a szakítást.

A szakítást minden ember másképp éli meg, hiszen ez nagyban függ személyiségünktől és érzelmi világunktól. Egyesek könnyekbe fojtják bánatukat, míg mások hangosan szabadulnak meg a bennük rejlő feszültségtől, de az biztos, hogy mindenkinek szüksége van valakire, aki vállán kisírhatja magát.

Egyes csillagjegyek könnyebben élnek meg egy szerelmi szakítást, míg mások számára sokkal hosszabb időre van szükség, hogy feldolgozzák a veszteséget.

1. Rák

Rákok általában véve nagyon érzékenyek, de ha a szerelemről van szó, ez szinte meghatványozódik. Ezért, ha egy Rákkal szeretnél szakítani, ajánlott, hogy jó okod legyen erre. A Rák ugyanis soha nem lesz képes elfelejteni mindazt, amit okoztál számára, ezért egy utólagos kibékülés vele, teljesen lehetetlen küldetés lesz számodra.

2. Mérleg

Mérleg szülöttének szavai: „a szerelemben és háborúban minden lehetséges!” Nem szereti a személyeskedést, de ha szakítasz vele, teljes erejéből harcolni fog, hogy megfizessen érte. Ezért ha elválnál tőle, diplomatikusan tedd, de barátságra továbbra se számíts tőle.

3. Skorpió

A Skorpió mindent szenvedéllyel tesz, és ez a szerelmi életét is nagyban jellemzi.Amilyen nagyon tud szeretni, olyan nagy intenzitással éli meg az szakítást is. Igyekszik minden esetben megtudni a szakítás okát, és néha az agresszivitástól sem riad vissza.

4. Nyilas

A Nyilas nem az a személy, aki szeret sok érzelmet belevinni egy kapcsolatba, de ha eljön az igazi számára, akkor borul a papírforma. Ha azonban szakítanak vele, olyan oldalát ismerhetik meg, mely addig rejtve volt mindenki elől.

5. Halak

A Halak, mivel személyiségükből adódóan nagyon érzékeny teremtések, egy szakítást követően, nagyon szomorúak tudnak lenni. Ha összetöröd a szívét, attól a perctől idegenné válsz számára.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..