google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Igen csak hátborzongató jövő elé nézünk Nostradamus jóslata alapján a 2018-as évben

Nostradamus jóslatai a következő évre is helyt állnak. Nem éppen a legszebbek a kilátások, ami ránk várnak. Nézzük csak mit jósol 2018-ra.

Nost­ra­da­mus apo­ka­lip­ti­kus jós­la­tai lát­tak nap­vi­lá­got. Nem lesz könnyű évünk…

Sokan prófétaként tekintenek Nostradamusra. A francia tudós előre látta, mit művel majd Napóleon vagy éppen Hitler, de az Egyesült Államokat sújtó szeptember 11-ei merényletet is megjósolta.

Az 1566-ban meghalt tudós feljegyzései között találtak 2018-ra érvényes jóslatokat is. Ha egy is valóra válik belőle, nem lesz egyszerű a jövő évünk…

A jóslatok szerint erősödni fognak a negatív energiák, és kitör a harmadik világháború is, mert az Egyesült Államok és Oroszország újra egymásnak feszül. A háború a látomás szerint Franciaországból indul majd és egész Európa harcban áll majd közel 30 évig. A békét csak kevesen élik majd meg.

De ha ez nem lenne elég, a Vezúv is kitör és földrengés is megrázza majd a vidéket, több mint 6000 ember halálát okozva. De természeti katasztrófák sújtják majd az Egyesült Államokat is, a kaliforniai törésvonal mentén szintén földrengések várhatóak. Portlandet, Seattle-t és Vancouvert pedig szökőár éri el.

Egy reménysugarat azért ad Nostradamus: szerinte rohamos tempóban fog fejlődni az orvostudomány, és az emberek várható élettartama kitolódik 200 évre – írta a Daily Star.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-kiderult-mit-josolt-nostradamus-2018-ra-felelmetes-jov-ele-nezunk