google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hosszas napokon át gyűjtögette a köveket, nem értették miért álmodni sem gondolták, hogy ennyire klassz kerti dekorációt készít belőlük!

Ez eszedbe sem jutott biztosan, hogy ezt csinált a kövekből.

Egy házat felépíteni nem egyszerű munka, akik már voltak ilyen helyzetben, azok tudják mit jelent a sok munka és tervezés és mekkora öröm töltötte el őket, amikor végeztek ezzel a nehéz munkával. Ma bemutatjuk nektek, hogyan tudtok miniatűr házakat építeni, folyami kövekből. Az apró házak felépítésével nincs sok munka, viszont a kert legszebb díszei lehetnek!

Ez az építőanyag egyre népszerűbb, mert rengeteg dolgot lehet készíteni belőle. Könnyű beszerezni, akár mi magunk is összegyűjthetjük, a többi anyag amire még szükségünk lesz, mint a deszka, ragasztó, festék nem kerül sokba és szinte bármelyik barkácsáruházban megvásárolható.

A mai cikkünkben bemutatjuk nektek, hogyan is kezdjetek hozzá egy ilyen miniatűr ház építéséhez. A következő fotókból inspirálódhattok!

Forrás:

https://bidista.com/egy-hetig-gyujtogette-a-koveket-senki-sem-gondolta-hogy-ilyen-fantasztikus-kerti-dekoraciot-keszit-beloluk/