google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Horse Ryderz, egy lovastól lovasoknak

Csüllög Márknál hosszasan váratott magára, de aztán mégis belopta magát szívébe a lovas világ, amely most már teljesen kitölti az életét. Számára ez nem csak hobbi, hanem egy életérzés. 

Honnan ered a lovak iránt a szereteted?

A lovak iránti szeretetem? Nos, gyermekkoromban kezdődött minden, mivel igen rossz egy gyermek voltam, így édesapámék gondoltak egyet és kivittek egy tanyára, ahol munka fejében lovagolhattam egy kicsit.  Ez a tanya itt van ahol élek, Rákóczifalván. Sok nyár telt el így. Munkálkodtam a lovak körül, de a tanyasi élet egyéb ágazataiban is. Ekkor kezdett el bennem érlelődni egy gondolat, amire inkább a lányok vágynak, de mindig elcsitult, elhalkult bennem. Mivel, mindig csináltam valamit, ezáltal a lovak háttérbe szorultak. Sport, iskola stb. De mindig visszatértem hozzájuk. Sok környezetben voltam és sok lovardában dolgoztam körülöttük.  De az a bizonyos gondolat, mindig el volt hessegetve fejemből.  Egészen addig, amíg el nem jött 2016 nyara. Csodás nyár volt. Abonyba kerültem, egy csillogó szemű lány által, ahol már lovagolhattam is egy igazi paripán Csini nyergében, aki egy pej színű, hókás csoda ló, minden odaadással a tekintetében. Megmutatták az alapokat, amiket már akkor is kapiszgáltam, de természetesen nem mondom, hogy tudtam is. Dolgoztam is ott örömmel. Tanítottak és végül egy , másfél év alatt el tudtam dönteni mit is akarok igazán csinálni. Amiért örökre hálás is maradok. Hiszen sokszor sok féle képen, kerestem a helyem a nagyvilágban, van mi megmaradt, de van mi abbamaradt. Gondolok itt a zenére,és az írásra, ami ma is kíséri utamat. De a lovak adtak nekem igazi célt, irányt és egy olyan életformát, ami megtanított felelősség teljes emberként élni.

Mi az, amit ennyire megkedveltél bennük?

Én úgy mondanám, hogy ez egy elzárt övezet, amit csak akkor lehet kisajátítani, ha igazán akarod is. Elég csak a szemükbe pillantani, ha magadat látod, akkor otthon vagy. A lovak nem csak haszonállatok, akik az ekét húzzák. Lovak nélkül mi sem foglalunk hont. Végig kísérték az ember történelmét, nekünk magyaroknak pedig, elengedhetetlenek voltak honfoglalás idején.. Minden ló egy adott személyiség és valahol egy igazi társ akkor, amikor a szürke hétköznapok lenyomnak minket és kilátástalan minden. Megtanítanak minket élni felelősséggel. Kulcsok a boldog élethez, amit ha megtanulunk használni, akkor nyitott szívvel élünk.

Hobbi vagy inkább versenyszerűen is űzöd a lovas sportot?

Eleinte, úgy volt, hogy megmaradnak hobbinak, de oly nagyon megtaláltam magamat bennük, hogy mint életcélt fogom fel őket. Tehát Igen! Versenyszerűen szeretném majd űzni, ha sikerül, az ehhez kitűzött feltételek sora.

 A facebook megtalálható a Horse Ryderz nevű oldalad. Kinek és miért érdemes ide látogatni?

Igazából, erre a válasz nehéz. Annak aki, szereti a lovakat, akik szeretnek jobban belemélyülni a hírek világába vagy akik csak szimplán szeretik azt, amit ez a világ nyújt. Akik a cikkeket szívesen olvassák. Mégis mindenkinek!

Milyen termékeket forgalmazol és kinek ajánlod?

Termékeink központja a lovak és a lovaglás minden formája. Nyereg tartozékok, kiegészítők. egyéb felszerelések. A Ryderz még nem ismert, kis vállalkozás, ami folyamatos fejlődés alatt van. Azoknak ajánlom inkább, akik nem szeretnek drágán vásárolni keveset. Inkább olcsóbban sokat! A Ryderz nem régen, egy féléve kezdett el létezni a sok ismertebb, márka mellett.  Azóta is, azon vagyok, hogy megismertessem az emberekkel.

Miért érdemes ezeket a termékeket választani?

Miért érdemes? Nos, erre az idő adja meg a választ és a fogyasztói vélemény. Szerény véleményem szerint, jellegzetessége miatt. Hiszen termékeink nagy része kézzel készült, így minden egyes termék egyediséget kap. Megbízható, elérhető árak mellett. Megjelenésük, elegáns, prémium kategóriába sorolható.  Egyediségén alapszik jelmondata: Ryderz. lovazni értékkel!

Köszönöm szépen a válaszaidat és további sikereket kívánok neked!

 

További információk a facebook oldalon:

https://www.facebook.com/horseryderzvlog/