google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hatalmas botrány: még akár börtönbe is kerülhet az ismert 44 éves színésznő

Ezért kerülhet börtönbe. 

A szí­nész­nőt még az év ele­jén tar­tóz­tat­ták le ká­bí­tó­szer bir­tok­lása miatt, most pedig vádat emel­tek el­lene.

Harvey Weinstein producert szexuális zaklatással vádoló Rose McGowant kokainbirtoklással vádolták meg és akár egy év börtönt is kaphat. A 44 éves színésznő ellen hétfőn emeltek vádat, de ő azt állítja, hogy csak azért helyezett el valaki kábítószert nála, hogy gyanúba keverje – írja a Daily Mail.

Fotó: Europress - AFP/Rena Laverty
Fotó: Europress – AFP/Rena Laverty

Fotó: AFP

McGowan holmija között január 20-án találtak kokaint, amelyet a Washington Dulles Nemzetközi Repülőtérre tartó járaton hagyott. Ő azonban tagadja, hogy a drog, ami a pénztárcájában volt, az övé lenne. A tárgyalás időpontját még nem hozták nyilvánosságra, de McGowan nem fog semmit beismerni.

A színésznő egyébként a hollywoodi szexuális zaklatások ellenikampány egyik legnagyobb szószólója, Weinsteint azzal vádolja, hogy megerőszakolta őt.

Bűbájos boszorkák egykori sztárja a letartóztatása után a New Yorkernek azt mondta, lehet, hogy régen használt drogokat, és részvényei vannak egy marihuánával foglalkozó cégben, de nem érdekli a kokain.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-rose-mcgowan-kokain-vademeles/?source=hirkereso