google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gondoltad volna, hogy erre képes a borotvahab?

A borotvahab valószínűleg az egyik legősibb férfiszépítkezési termék.

1. Ha nyikorognak az ajtók, akkor felejtsük el beolajozást, sokkal egyszerűbb és minden háztartásban, legalábbis ahol van férfi, megtalálható a borotvahab, vagy krém. Kenjük be egyszerűen a sarkakat, és viszlát nyikorgás.

2. Remek tisztítószer a borotvahab, fényessé varázsolja a vízcsapokat, a vízfoltos zuhanyfülkék ajtóit, vagy éppen a fürdőszobai tükröt. Csak rá kell kenni a felületekre egy kis habot, majd fényesre kell törölni az egészet. A tükör esetében, ha fürdés előtt bekenjünk azt habbal, majd után lemossuk, mikor kiszállunk a kádból a tükör nem fog bepárásodni.

3. Hatékonyan eltávolítja az ételfoltokat is. Ilyen például a mustárfolt. Gyorsan egy szivaccsal távolítsuk el a nagyját a mustárnak, majd gyorsan fújjunk a felületre borotvahabot. Jó alaposan dörzsöljük meg vele az anyagot és kész, volt folt, nincs folt.

4. Ha éppen azon dolgozunk, hogy újrafessünk egy széket, vagy egy ajtót, de véletlenül összefestékezzük a kezünket, akkor jó, ha tudjuk, nem lesz szükség külön oldószerre, hanem csak tegyünk egy kis habot a kezünkre, jó alaposan mossuk meg vele és máris eltűnik a festékfolt.

Forrás: https://www.legjava.pro

Kiemelt kép forrása: Kereskedelmi és marketing modulok | Sulinet Tudásbázis