Garantáljuk, hogy ennek a két csillagjegynek igen minden sikerül, amit eltervez októberben

Vajon te is köztük vagy?

Elkezdődött az október, egy olyan időszak, amikor 2 csillagjegy kiemelten szerencsés lesz. Megtalálják önmagukat, a céljaik, álmaik beteljesülni látszanak, különleges emberekkel ismerkednek meg, akik új lehetőségeket hoznak a következő csillagjegyek életébe. Na de lássuk, melyik ez a 2 szerencsés jegy:

1. VÍZÖNTŐ

Boldogsághullámra ülnek fel idén októberben a Vízöntők, ezért minden lehetőséget meg is ragadnak, hogy elégedettebbnek érezzék magukat. A munkahelyükön jól teljesítenek, amiért meg is kapják a jutalmukat, például fizetésemelés, vagy előléptetés formájában.

A családi életet tekintve, most nyugodt időszak következik a Vízöntők számára, ahol a főszerep szintén a boldogságé lesz – írja a Twice.

2. IKREK

Sikeres időszakra számíthatnak az Ikrek csillagjegyűek idén októberben, elsősorban szakmai életükben következik be pozitív fordulat. Megtörténhet, hogy előléptetésre kerül a sor, vagy egy csábító állásajánlatot kapnak, amit kár lenne visszautasítani.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az elmúlt időszakban komoly és áldozatos munkát végeztek az Ikrek csillagjegyűek, aminek a gyümölcse most kezd beérni. Ez az anyagi járandóság növekedését vonzhatja maga után.

Azok az Ikrek, akik szinglik, év végéig nagy eséllyel rátalálnak a szerelemre.

(twice.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..