Felkavaró levelet kapott Aradszky László özvegye

Ma egy éve, hogy elhunyt, 

Ma egy esztendeje, hogy az örökzöld slágereiről, humoráról, precizitásáról híres,népszerű táncdalénekes szíve minden előjel nélkül álmában megállt. Előző nap még a közönséget szórakoztatta, ahogy tette azt 60 éven keresztül. Felesége lassan beletörődött az elvesztésébe. Időnként megnézi férje e-mail-fiókját, hátha érkezett valamilyen üzenet, amivel teendője lehet.

– Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni – sóhajtja az énekes özvegye, Éva, aki először azt hitte, egy tavalyi felkérést lát a levelek között.

– Háromszor is megnéztem a dátumot, kiderült, hogy teljesen friss meghívásról van szó! A szervező egy nyolcvanéves ikerpár „bulijára” hívta fellépni Lacit. Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban hasonló felkérésekre is.Nemcsak a több ezer nézős koncerteket vállalta, hiszen imádott énekelni. Volt, hogy idősotthonba hívták, ahol boldogan dalolta: „Nem csak a húszéveseké a világ”. Laci biztos jót nevet odafönn, hogy bebizonyította: halhatatlan! – mesélte Éva, aki nem érti, hogy a szervező figyelmét miként kerülhette el férje halála.

Az énekes özvegyét, Évát, szíven ütötte a hír, nagyon lassan dolgozza fel szeretett férje elvesztését /Fotó: Pozsonyi Zita

Mindenesetre ügyvédként dolgozó fiuk egy udvarias levélben tudatta a rendezvényszervezővel, hogy édesapja sajnos nem tud eleget tenni a felkérésnek, ugyanis egy éve meghalt. Éva a Blikknek elmondta, néha még kisebb pánikrohama van, nagyon hiányzik neki a párja, hiszen 47 évet éltek le együtt. – A rajongók régebben őt ölelgették, most engem. Vigasztalnak, hogy itt van velem. Tényleg így érzem, nem is nyúltam semmihez a lakásban, minden olyan, mintha csak fellépni ment volna. Még a konyhába is kitettem a fotóját, bárhová megyek a lakásban, őt látom.

Unokája énekli tovább slágereit

Aradszky középső unokája, Marcell (12) még az utolsó években kezdett duettet énekelni a nagypapájával. Azóta már önállóan adja elő Aradszky nagy slágereit, és színésznek tanul. – Marcikánk tavaly szeptemberben is fellépett a nagypapájával a Szenes-emlékkoncerten, majd elkérte a családi zongorát, azóta tanul rajta játszani. Laci akkor kezdte elhinni, hogy lesz a családból követője – tette hozzá Éva.

Forrás: http://www.blikk.hu

Kiemelt kép forrása: Blikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..