google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Felháborító: Implantátumot ajándékoztak a 7 éves kislánynak a szülei. Mi a véleményed erről a “nemes gesztusról”?

Erre nem igazán lehet szavakat találni.

Egy 7 éves kaliforniai kislány, Juliet Manson egy egyáltalán nem hétköznapi ajándékot kapott az édesanyjától karácsonyra. Kínába utaztak, hogy a kislány legnagyobb álma teljesüljön: mellimplantátumot hozott neki a Jézuska.

Juliet két évig egyfolytában könyörgött az édesanyjának, hogy vigye el őt egy mellnagyobbító műtétre, hiszen teljességében elégedetlen a melleivel.

A lány édesanyja, Dana hiába próbálta meggyőzni, hogy idővel sokkal nőiesebb lesz, hiszen még nincsen kialakulva a teste.

A gyerek reggeltől-estig csak ezt hajtogatta, nem volt mit kezdeni vele, pedig még egy pszichiáterrel is beszéltek, annak érdekében, hogy jobbra forduljanak a dolgok.

Juliet azonban hajthatatlan volt, és mint kiderült évek óta súlyos depresszióval küzd a hibás önbecsülése miatt.

A szakember szerint annyira aláásta Julie az önbecsülését, hogy az egyetlen dolog, ami segítene tudna rajta az egy mellimplantátum lenne. Dana meghallgatta a szakember véleményét, és úgy döntött keres egy orvost, aki elvégzi a műtétet.

A beavatkozást azonban sem az Egyesült Államokban, sem Mexikóban nem vállalták, éppen ezért Kínába utaztak, mivel ott találtak egy klinikát, ahol elvégezték a műtétet. Dana úgy döntött, hogy karácsonyra megadja a kislányának élete egyik legnagyobb ajándékát, a mellimplantátumot, éppen ezért az ünnepek ideje alatt Ázsiába utaztak.

A két órás műtét alatt miden rendben zajlott, Juliett a 30C-s mellével a világ legboldogabb 7 évesének tartja magát.
“Minden anya boldognak szeretné látni a gyerekét. Julie mostmár nem depressziós, nem szenved, hanem boldog”-nyilatkozta Dana.

tudasfaja.com