google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Felébredsz és utána úgy érzed magad mintha átment volna rajtad az úthenger? Mutatjuk mi ennek az oka

Mutatjuk az okokat, ezért érzed magad ébredés utána szörnyen fáradtnak magad.

Épp, hogy ledobtad magadról a paplant, és kimásztál az ágyból, de máris úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Semmi erőd, energiád, életkedved nincs? Akkor érdemes rápillantanod az alábbi cikkre, mert most elolvashatod a megoldást.

1. Szegényes étrend

Hiába fogyasztasz kávét, attól még nem lesz energikus a reggeled, ami azért lehet, mert kevés A-, C- és B12-vitamin a szervezetedben, de érdemes még magnéziumot, cinket, és kalciumot is fogyasztanod, mert ezek is segítik, hogy energikusabb, életerősebb légy. Törekedj a minél választékosabb, vitaminokban gazdag élelmiszerek fogyasztására.

2. Kevés vízfogyasztás

Ha a munkahelyeden nem is, mikor hazaérsz, próbálj meginni 1-1,5 liter vizet, mert ez elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez. Ha jól szeretnél teljesíteni minden területen, akkor a napi 2 liter víz megívása kötelező, ami nem mellesleg remekül méregteleníti a szervezetet.

3. A túl meleg hálószoba

Az is lehet az oka, hogy reggel fáradtan ébredsz, ha a hálószobádban túl nagy a meleg. Bőségesen elég, ha 19-20 Celsius fokban alszol, és lefekvés előtt mozogj kicsit, mert így endorfin boldogsághormonok szabadulnak fel, amelyek ellazítják a testet, így a pihentető alvás garantált.

Forrás: