google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ezt jósolják a csillagok neked a hétvégére a szerelmi életeddel kapcsolatban

Erre számíthatsz a csillagok szerint az szerelmi életeddel kapcsolatban a hétvégén. 

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 15-től 17-ig szól.

III.21. – IV.20.

Kos

Bódi Sylvi

Szabadságvágyad hatalmas, nem férsz a bőrödbe – kicsi az esély rá, hogy most találod meg életed nagy szerelmét, akivel együtt szeretnél végigmenni az úton. A meglévő párkapcsolatod is próbák sorozatának van kitéve, okosabban teszi szerelmed, ha most hagyja, hogy megéld önmagad. Ha ügyes, úgy szervezi programotokat, hogy az kalandokkal teli legyen, hisz az izgalom, a kihívások most a fontosak számodra.


IV.21. – V.20.

Bika

Jessica Lange

Mindig nyugodt és kiszámítható lényed most meghazudtolja magát – valami feszit, valami újra, izgalomra, kihívásra van szükséged. Ne csodálkozz, ha most nincs kedved a konyhában békésen alkotni, inkább a sportot, a mozgást, az utazást, a kalandokat teszed előtérbe! Gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatra számíts a szerelemben. Az vonz, amiért meg kell küzdeni, bár önbizalomhiányod kicsit visszahúzódóvá is tehet.


V.21. – VI.21.

Ikrek

Annette Benning

Ha nem vagy nagy formában, inkább egyedül lennél, mint keresd a nagy szerelmet – ne csodálkozz! Tegyél rendet magadban, érzelmeidben, aminek már nincs helye, azt engedd el! Szabadságvágyad is előtérbe kerülhet, ami kizárja a nagy szerelem megtalálását. Ám az izgalmasnak ígérkező, kihívást jelentő kapcsolatok lendületet adnak, igaz, azok csak jönnek és mennek is, de most talán az kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. – VII.22.

Rák

Lil Kim

Tele vagy gondoskodni vágyó szeretettel, amit próbálj meg úgy kifejezni, hogy ne azt érezzék mások, hogy el akarod venni a szabadságukat – könnyen megszökhetnek, ha ez felmerül bennük. Legyen bár ez már egy meglévő kapcsolat vagy egy még kialakulóban levő, egymás felé irányuló vonzalom. Vedd kezedbe az életed, kezd a napodat egy kiadós sporttal – még az is meglehet, hogy közben lelsz egy szeretetre vágyó valakire!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. – VIII.23.

Oroszlán

Mick Jagger

Hódolóid nem hagynak. Ha párkapcsolatban vagy, szerelmed végtelen szeretettel közelit hozzád. Így azonban nem lehet megélni az izgalmakat, amikre egyébként most nagyon vágysz. Találd meg a közepet, az egyensúlyt! Nagy szabadságvágyadban ne dobd ki azt, ami érték, ne menj bele hozzád nem méltó kapcsolatokba, mert hajt a kíváncsiság, az izgalmak utáni vágy! Sportolj egy nagyot, utána bölcs döntéseket hozol!


VIII.24. – IX.23.

Szűz

Billie Piper

Ha összecsapnak fölötted a hullámok, ha semmi nem jön úgy össze, ahogy te szeretnéd, ne hagyd, hogy ez jókedvedet elvegye! Könnyen lehet, hogy most olyan akadályok érkeznek, melyekre nem is lehetne felkészülni, hisz még előző életbeli elszámolások. Használd ki a helyzetet egy nagyobb rendrakásra – akár kívül, akár belül! Fogalmazd meg, mit szeretnél, mire vágysz, utána már érkezhet is egy csodálatos szerelem!


IX.24. – X.23.

Mérleg

Mira Sorvino

Szabadságvágyad nagyon erősen hat, talán még téged is meglepve, hisz számodra oly fontos az összetartozás, a társ, a másik. Muszáj ezt az érzést kézbe venned, különben azt is kidobod, amihez egyébként ragaszkodnál. Ha még keresésben vagy, a gyorsan jövő, gyorsan menő, izgalmakkal teli kapcsolatokat teszed előre, ha már van párkapcsolatod, bizony az most komoly próbatételeknek van kitéve robbantgatásaid miatt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. – XI.22.

Skorpió

Vivien Leigh

Hozhat az élet kisebb – nagyobb hullámokat, érezhetsz átmenetileg rossz érzéseket, mégis – szerelmeddel való kapcsolatodat az angyalok őrzik, a végtelen szeretet, egymásra való odafigyelés, áradás jellemzi. Szíved töltődik általa, minden gondot elűzve. Ha még keresésben vagy, csak mondd ki angyalaidnak, akik mindenben segítnek, szinte tálcán hozzák a lehetőségeket. Régen együtt élt pároddal kicsit nehezebb a helyzet.


XI.23. – XII.21.

Nyilas

Brad Pitt

Angyali szereteteddel, odafigyeléseddel, együttérzéseddel mindenkit magad köré vonzol, nagyon jó melletted, veled lenni. Ha szerelmed, párod valamiért feszült, talán még provokál is, te meg tudod őt nyugtatni, tudsz vigyázni kapcsolatotokra. Otthonod fontossága előtérbe kerül, hisz szíved – lelked beleteszed, szépíted, úgyhogy ne csodálkozz, ha annak is nagy szerep jut most a szerelemben, nagy hatással van kiválasztottadra!


XII.22. – I.20.

Bak

Gryllus Dorka

Kötözködős hangulatod nem kedvez sem a szerelemben, sem régen együtt élt pároddal való kapcsolatodban. Meglehet, hogy aggódásaid vannak a háttérben, melyeket rosszul fejezel ki, most hajlamosabb vagy a kritikákra, mint máskor. Szerencsére hódolóid nem tágítanak még így sem, nem tudnak szabadulni szépségedtől, s addig köröznek körülötted, míg meg nem lágyítják a szívedet, hozva a szerelmet.


I.21. – II.20.

Vízöntő

Christian Bale

Nem férsz a bőrödbe! Egyszerre akarsz mindent, amit te is tudod, hogy nem lehet. Kell a szerelem, az összetartozás, de szabad is akarsz maradni, egy kicsit sem engedni abból, amit te szeretnél – így nem tudsz teremteni! Egyik pillanatban a legdivatosabban mutatod meg magad, a másikban extrém feltűnően, az utca emberét pukkasztva jelensz meg. Találd meg a közepet, hisz ezzel az összevisszasággal nehéz igaz érzelmeket találni!


II.21. – III.20.

Halak

Juliette Binoche

Mindent megteszel a szerelemért, szerelmedért, aminek meg is van a jutalma – egy csodálatos hétvége lehet a tied. Szíved – lelked benne van, utazást szervezhetsz, s persze, hogy ágyba viszed szerelmednek a reggelit, azzal is mutatva, hogy számodra mennyire fontos ő. Könnyen lehet, hogy külföldön, talán egy tengerparti szállodában vagy pároddal, vagy ott keresed társad, ott vár rád a nagy csoda.

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/hetvegi-szerelmi-horoszkop-2018-06-15-17-asztrologia