google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ez az 5 csillagjegy legjobb édesanyának a horoszkóp szerint! Te vajon köztük vagy?

Ők arra születtek, hogy gondoskodjanak gyermekeikről és boldoggá tegyék őket. 

Rossz anya nem létezik, hiszen egy anya csak jó lehet. Ma szeretnénk bemutatni nektek azokat a csillagjegyeket, akik arra születtek, hogy anyák legyenek, mert a legtermészetesebb módon nevelik a gyermekeiket, türelemmel, mosolyogva és mindig van idejük mindenre.

Vajon, hogy csinálják? Úgy tűnik a csillagok is segítik őket, most pedig lássuk mely jegy szülöttei is ezek a nők

Mérleg

Ezek az anyák nagyon nyugodtak, szép szavakkal nevelik a gyerekeiket, nem büntetik őket és nem kiabálnak rájuk. Ilyen nyugodt környezetben a gyerek azt hiheti, hogy neki mindent szabad, ezért néha nem ártana egy kis szigorúság.
A mérleg jegyében született anya kiegyensúlyozott, mindig tudja mikor kell a gyermeke mellett lennie, mikor kell teret biztosítania a fejlődéshez, hogy a gyerek el tudjon indulni a saját útján.

Bak

Ezek az anyák nagyon komolyak, úgy rendezik az életüket, hogy a család mellett a karrierjük is virágozzon. Nagyon ambiciózusak, ezért általában mindent megvalósítanak amit szeretnének. Kötelességtudóak, a gyermekük számára mindent megadnak, hogy minden álma valóra válljon. Azért, hogy néha magukra is legyen egy kis idejük, meg kell tanulniuk nem elveszni a részletekben. Ha még azt is megtanulják, hogy ne idegesítsék magukat ,minden kis apró dologért és ne legyenek annyira szigorúak, akkor minden rendben lesz az életükben.

Halak

Ezek az anyák nagyon érzékenyek, a gyerekeik általában szeretik a zenét, a színházat, a verseket és a táncot. Mindenféle játékban benne vannak azért, hogy növeljék a gyermekeik képzelőerejét. A halak jegyében született anyák házában mindig mesebeli légkör uralkodik, de néha jó lenne, ha két lábbal a földön állnának mindenki érdekében.

Rák

Ezek az anyák érzékenyek, aggódóak, szívüket, lelküket kiteszik a családért, főleg a gyerekekért. Mindig a gyermekeik mellett vannak, amikor a kicsi igényli azt és mindent megtesznek a érte. Néha túlzásokba esnek, ezért jó lenne megtanulniuk, hogy nem uralkodhatnak a gyermekük fölött a végtelenségig, mert a gyerek a saját hibájából kell tanuljon. Eljön az az idő amikor a gyerek elhagyja a családi fészket és bizony fel kell készülnie arra, hogy egyedül boldoguljon.

Bika

Ezek az anyák türelmesek és mindkét lábukkal a földön állnak. Fáradhatatlanok, mindig mosolyognak, nagyon fontos a család számukra, a gyerekeikre mindig figyelnek. Megértőek velük szemben, biztonságot és stabilitást nyújtanak, mert ők jól tudják, hogy ez nagyon fontos a gyerekek számára. Nagyon szeretik a természetet, ezért a gyermekeiket is arra ösztönzik, hogy minél több időt töltsenek a friss levegőn.