google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ettől nagyobb lehetőséget nem is kaphatott volna Gáspár Bea, eszedbe sem jutna mely műsorban tér vissza

Talán egész életében nem kap már akkora lehetőséget, mint, amit most ajánlottak neki és talán hamarosan visszatér a képernyőre.

Élete egyik legnagyobb lehetőségét kapta meg Gáspár Bea, aki hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére.

A Blikk információ szerint Gáspár Bea a Konyhafőnök új évadának egyik ítészeként tér vissza a tévébe, míg Wossala Rozina és Sárközi Ákos nem vesznek részt a műsorban.

“Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat. Mindent megnézek, elolvasok, ami a gasztronómiáról szól.” – mondta Bea asszony, aki tavaly győztesen került ki a Konyhafőnök adásában, ráadásul a műsor után saját főzőműsort és oldalt indított.

Sárközi Ákos szerint Bea asszony megfelelő lesz a feladatra, hiszem háziasszonyként 25 éve főz.

“A fogyasztó szemszögéből fogja majd bírálni a fogásokat, még közelebb hozva a gasztronómiát a nézőkhöz. Nála nem feltétlenül a külalak lesz az elsődleges szempont, hanem a jó íz.” – mondta az egykori zsűritag.

Sárközi Ákos azért hagyja ott a Konyhafőnököt, mert saját étterme megnyitásán dolgozik, míg Wossala Rozina egy másik RTL-es műsorra érkezik hamarosan.

 Forrás: