google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

El sem tudod képzelni mi történik, ha egy fehér oroszlán szerelmes lesz egy bengáli tigrisbe… ettől cukibb kölyköket még nem láttál

Az ember nagyon sok érdekességet találhat az állatvilágban, ha egy kicsit kinyitja a szemét. Ez az állatcsalád is pont egy különlegesség.

Yeti, Odlin, Sampson és Apollo az első olyan kisállatok, melyek két különböző fajtól származó szülőtől jöttek a világra. Ivory, az afrikai fehér oroszlánok egyik legszebb példánya és Saraswati, a bengáli fehér tigrislány szerelméből ez a négy kis rakoncátlan hógolyó született. A kölykök mind hímneműek, és mindennél jobban ragaszkodnak a szüleikhez.

A legifjabb, Apollo, inkább hasonlít egy házi kiscicához, mint egy szavannai fenevadhoz, és imádja, ha kényeztetik, simogatják. Yeti a legidősebb, neki pedig feltűnési mániája van: folyton a figyelem középpontjában szeretne lenni, és mindent elkövet annak érdekében, hogy megmutassa, ő a nagytesó.

A kölykök nagybátyja, Hercules, a világ legnagyobb macskaféléje. A méreteivel a Rekordok Könyvébe is bekerült, szóval a kölyköknek lesz, akire hasonlítaniuk. Mindannyian gyorsan fejlődnek, Yeti pedig máris jóval túlnőtt a korán, így minden esélye megvan arra, hogy a nagybátyján is túltegyen.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..