google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Diamond Team – ahol a kőkemény munkából gyémánt születik

Orbán Arnolddal beszélgettem, hogy született meg a Diamon Team nevű csapat, sikereket értek el és milyen tervek vannak az elkövetkező időre.

Szia Arnold!

Szia Gergő!

Köszönöm elfogadtad a felkérésemet az interjúra. Korábban már beszéltünk arról, hogy mennyit változott a te életed és milyen versenyeken vettél részt. Most egy új témával kapcsolatban beszélgetünk. Megalapították a testépítő csapatotok a Diamond Teamet.

Miért pont ezt lett a csapat neve?

Nagy ötletelés volt Kálmán Csillával, hogy mi is legyen, sok név megfordult a fejünkben, de Buranits Ildikó a segítségünkre volt, így kaptunk egy kis löketet. A munkánkat a gyémántcsiszoláshoz hasonlítanám, a versenyzők, akik felkeresnek, teljesen megváltozik az életük, megpróbáljuk együtt valóra váltani az álmaikat! Ez olyan, mint a gyémánt, először csiszolatlan, és kemény munka után ragyog, ezért is lett a csapat neve Diamond Team, hiszen ez a sport kőkemény munkával jár!

Jelenleg hány tagból áll a csapat?

Jelenlegi szezonban 10 főből áll a csapat, és mind a 10 fő modell

Milyen feltételekkel lehet hozzátok csatlakozni?

Nincs semmi féle feltétele, hiszen bárki képes arra, hogy elérjen egy színpadi formát, amit elvárok a versenyzőktől, tisztelet, alázat, és a kemény becsületes munka, tisztességesen helyt állni a versenyeken és képviselni a csapatot.

Milyen jellemzőkkel tudnád bemutatni a csapattagokat?

Őrült brigád vagyunk, egy nagycsalád, ahol mindenki örül a másik sikerének, segítenek egymásnak a versenyeken, alázatosak, kitartóak, és mindenki küzd az álmaiért.

Milyen sikereket és eredményeket tudtok, eddig magatokénak mondani?

Minden sikeres felkészülést mondhatunk a csapat sikerének, de hogy említsek egy párat WBPF, NAC Világbajnoki címek WBPF Európa bajnoki címek IBFA Világ és Európa bajnoki 2.helyezés PCA győzelem Fitparádé győzelem WBPF Ausztria kupa abszolút győzelem és még rengeteg hazai és nemzetközi eredmény.

Milyen célok és tervek vannak a közeli és távoli jövőre nézve?

Céljaink között van, hogy folyamatosan fejlődjünk, hogy folyamatosan sikeresek legyünk normális kereteken belül, a versenyzők céljait és érdekeit szolgálni, minél több jó versenyzőt kinevelni világversenyekre, akik képviselik Magyarországot! Elhódítani a legsikresebb csapat díjat.

Köszönöm szépen a válaszaidat és további sikereket kívánok nektek!

Bővebb információt találtok a csapat facebook oldalán:

https://www.facebook.com/diamondteamgyor/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..