google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Aggasztóan rosszul néz ki minden magyar kedvenc színésze

Sokunk kedvence nem fest túl jól 🙁 

Így néz ki most Terence Hill

A színész jóképű, kék szemű sármőrként robbant be a köztudatba, aki jól ellensúlyozta nagydarab, szőrös partnerét a vásznon. A nők nemcsak a filmekben rajongtak érte: a való életben is népszerű volt a szebbik nem körében.

Terence Hill jövőre már a nyolcvanadik születésnapját ünnepelheti, és, habár eddig úgy tűnt, rajta nem fog az idő, és kiváló egészségnek örvend, a hétvégén posztolt videója láttán nagyon meglepődtek a rajongók, ugyanis elég megviseltnek tűnik a felvételen, sőt, az arca is nagyon nyúzottnak látszik. Aggodalmuknak hangot is adtak a közösségi oldalakon:

“Mitől öregedett meg ilyen gyorsan Terence Hill? Remélem, nincs semmi baja…”, “Szerintem a gyásztól van – ne felejtsétek el, Bud Spencer nemcsak a kollégája, hanem a legjobb barátja is volt”, “Aggasztóan néz ki Terence Hill ezen a felvételen… a tekintete valahogy nem tetszik nekem…” – írták a rajongói.

Valószínűleg azonban szó sincs betegségről, csupán az idő vasfoga rajta is fogott – nem lenne meglepő, hiszen már 79 éves, és nem is volt éppen felhőtlen az élete. Nemcsak a barátját, Bud Spencert veszítette el, hanem korábban imádott fiától is búcsúznia kellett.

Forrás: https://femina.hu

Kiemelt kép forrása: est.hu – TV-műsor, 100 csatorna, filmek, sorozatok, hírek …