google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Aggasztó hír: nagyon rossz állapotban van a legendás színész és nyomorog

Felháborító, hogy ekkora színészlegenda ekkora bajban van.

Egyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni.

Szilágyi István egészségi állapota egyre rosszabb: hályog van a szemén, februárban pedig egy esés miatt került kórházba, melynek következtében letört a csípőjéből egy darab. Azóta nem képes csak járókerettel járni, de napjai nagy részté egy fotelben ülve tölti. Fiuk, Péter próbál seggíteni nekik anyagilag is, de nehéz helyzetben vannak.

Szilágyi István már mozogni is alig tudFORRÁS: RTL KLUB

Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk. Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát a M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni.Édesapám nehezen mozog, sokszor csak kis híja van annak, hogy nem esik el, a legkisebb dolgok is nagyon leterhelik. Segítség nélkül nem tudom majd ellátni őket. Ezértgondoltam rá, hogy kellene egy ápoló melléjük. Persze, ilyesmire nincs pénzünk.Egy ismerősöm azt is felvetette, hogy otthonba kellene menniük, de arra még akkor sem akarok gondolni, ha nincs más megoldás” – mondta a Blikknek Péter. Szilágyi István is is megszólalt: próbálja ellátni magát. “Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem” – mondta a színész.

Forrás:

Life.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..