google.com, pub-3450804998411445, DIRECT, f08c47fec0942fa0

3 női csillagjegy, akik mágikus erővel rendelkezik, és csodás évre számíthat 2018-ban!

Mutatjuk kik azok a szerencsések, akik ennyire különleges erővel rendelkeznek és csodás évre számíthatnak 2018-ban.

RÁK NŐ

Rendkívül empatikusak, átérzik mások helyzetét, állapotát. Már egy pillantásból felismerik, ha valakinek rossz a kedve, segítségre szorul, vagy bajban van. Gyakran hagyatkoznak a megérzéseikre, így sokszor hoznak az alapján döntéseket is.

Nem érdemes hazudni egy Rák nőnek, mert egyből megérzi, ha nem vagy őszinte vele. 2018 nagyon aktív év lesz a Rák nők számára.

SKORPIÓ NŐ

Sokan úgy tartják, hogy a Skorpió nők annyira befelefordulóak, hogy nincs bennük semmi varázs, misztikum. Nos, azok akik ezt állítják, tévednek. Éppen a introvertált Skorpió nők a legvonzóbbak a férfiak számára, és igazából ezek a hölgyek nagyon nyitottak a világ dolgai iránt, igyekeznek minden megismerni, kielemezni maguk körül.

Ismerik a testbeszéd nyelvét, így gyorsan rájönnek az emberek igazi szándékaira, és szinte azonnal felismerik, hogy ki milyen ember. A Skorpió nőnek az is képes kiönteni a lelkét, aki csak pár órája ismeri az illető hölgyet. A Skorpió nők számára mágikus év lesz a 2018-as.

IKREK NŐ

Kétarcúak az Ikrek nők, ezért egy helyzetben ma így viselkednek, holnap meg lehet, hogy teljesen másként nyilvánulnak meg. Ez lehet, hogy rossz tulajdonság, de hasznos is abból a szempontból, hogy képesek több perspektívából rálátni bizonyos eseményekre, helyzetekre. Szeretik a kihívást, és gyakran tesztelik a határaikat. Sokszor képesek úgy kommunikálni, hogy egy szó sem hagyja el a szájukat. Rendszerint nagy hatással vannak másokra.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..